Nyomtatás

Office 2013 Standard

 

A Microsoft Office 2013 Standard programcsomag segítségével alkalmazottainak minden feltételt megadhat, hogy egyszerű és gyors munkát végezhessenek számítógépen, telefonon és webböngészőben egyaránt.

A Word 2013 segítségével kreatív dokumentumokat, hírleveleket, jelentéseket készíthet. Árnyékokat, tükröződéseket és háromdimenziós effektusokat illeszthet be a szöveges anyagaiba.

Az Excel 2013-at a költségvetésének hatékony kidolgozására és nyomon követésére használhatja. Értékgörbék, szeletelők valamint háromdimenziós diagramok és grafikonok segítségével az adatokat könnyen prezentálhatja.

PowerPoint 2013-al professzionális bemutatókat, ajánlatokat, előadásokat készíthet, melyeket fényképekkel, hangfájlokkal és videoklipekkel teheti még emlékezetesebbé.

OneNote 2013 jegyzetfüzet segítségével anyagokat, videoklipeket, hangfájlokat és egyéb dokumentumokat gyűjthet össze gyorsan és egyszerűen.

Az Outlook 2013 levelezési, naptár- és feladatlista eszközeivel online kapcsolatban lehet kollégáival, beosztottaival és a projektek kezelését egyszerűbbé, gyorsabbá teheti.

Az Office Standard 2013 része az Outlook with Business Contact Manager ügyfélkapcsolat kezelési szolgáltatás, amellyel a projekthez kapcsolódó összes dokumentum, számolótábla és más információ a névjegyek tárolási helyéről követhető nyomon.

Publisher 2013 segítségével hirdetéseket, levelezőlapokat, brosúrákat, testreszabott e-maileket és professzionális marketinganyagokat hozhat létre egyszerűen.

 

A csomag az alábbiakat tartalmazza:

Bergholz Kft. - Minden jog fenntartva!
Copyright © 2014 Bergholz Kft.
1115 Budapest, Vahot u. 13.

Tel: +36 (1) 205-36-84

Fax: +36 (1) 205-36-85

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.